Στην AQuality Systems παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες για την ανάπτυξη, τη θέσπιση και εφαρμογή Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας ,καθώς και Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων.

Η εταιρία μας παρέχει εξειδικευμένες λύσεις για κάθε τομέα της παραγωγής τροφίμων,

τόσο σε κλίμακα μικρών επιχειρήσεων, όπως χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας , catering, όσο και σε βιομηχανική κλίμακα σε επιχειρήσεις όλων των τομέων πέραν του κλάδου των τροφίμων. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες αφορούν όλη την αλυσίδα των τροφίμων, και το σύνολο των διαδικασιών για το τρόφιμο και τους εργαζόμενους. Καλύπτουμε όλες εκείνες τις επιχειρήσεις που παράγουν στον πρωτογενή τομέα, που μεταποιούν, συσκευάζουν, αποθηκεύουν, μεταφέρουν και διανέμουν τρόφιμα, όπως τυροκομεία, συσκευαστήρια ελιάς και ελαιολάδου, μονάδες επεξεργασίας και τυποποίησης κρέατος, βιομηχανικά σφαγεία, μονάδες παραγωγής άρτου και αρτοσκευασμάτων κ.λ.π. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μελέτη και εγκατάσταση Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας των Τροφίμων κατά τα διεθνή πρότυπα HACCP ( C.A.C. ) ISO 22000:2005, IFS, BRC, AGRO1.2.3.4, PAS, FSSC, GlobalG.A.P IFS v.4.
Πέραν του κλάδου των εταιριών τροφίμων, η εταιρία αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και την εφαρμογή Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας κατά ISO 9001 ,Συστημάτων Περιβαλλοντικής Διαχείρισης κατά ISO 14001 και Συστημάτων Διαχείρισης Υγιεινής και Ασφάλειας στην Εργασία κατά OHSAS 18001 σε εμπορικές εταιρίες, ξενοδοχεία, τεχνικές εταιρίες, εταιρίες παροχής υπηρεσιών και σε οποιαδήποτε εταιρία ενδιαφέρεται να αποκτήσει συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών της- μέσω των διαγωνισμών Δημοσίου τομέα- διαφήμιση και βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών της ή ανάδειξη των ευαισθησιών της στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζει.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι.
Η εταιρεία μας παρέχει εξειδικευμένες λύσεις για κάθε τομέα της παραγωγής τροφίμων

Συνεργασία με καταξιωμένους συνεργάτες οικονομολόγους και μηχανολόγους μηχανικούς για την υπαγωγή των επιχειρηματικών σας προτάσεων ή σχεδίων στον Αναπτυξιακό Νόμο και την διεκπεραίωση των αντίστοιχων μηχανολογικών μελετών για τις απαιτούμενες αδειοδοτήσεις.

Συνεργασία με Αναγνωρισμένου κύρους Εταιρίες Διακριβώσεως- Εργαστήρια Χημικών αναλύσεων

Απόλυτη Εχεμύθεια για τις Δικές σας Λύσεις.

Άριστη Επιστημονική βοήθεια.

Ταχύτατη Εξυπηρέτηση των αναγκών σας και παροχή εξατομικευμένων λύσεων ανάλογα με τις απαιτήσεις σας..

Συνεργασία με το μεγαλύτερο Φορέα Πιστοποίησης TUV HELLAS (μέλος του ομίλου TUV NORD Group) ή οποιονδήποτε άλλο φορέα Πιστοποίησης της επιλογής σας επιθυμείτε εσείς.

Σχεδιασμός των Εργασιών μαςin 3 steps

Στην AQuality Systems παίρνουμε τις ανάγκες σας υπόψη και σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες μας για το κάθε ένα πρόβλημα που έχετε.

οργάνωση & στρατηγική

Θέτουμε προτεραιότητες, εστιάζουν την ενέργεια μας με σκοπό να βεβαιωθείτε ότι εργαζόμαστε προς την κατεύθυνση των κοινών μας στόχων.

σχεδιασμός & ανάπτυξη

Έχουμε θέσει τις προδιαγραφές του κάθε σχεδίου προχωρούμε προκειμένου να δημιουργηθεί το τελικό προϊόν.

έλεγχος & παράδοση

Έχουμε εξασφαλίσει ότι το προϊόν που θα παραδοθεί πληροί όλες τις προδιαγραφές που απαιτούνται.

Μερικοί από τους πελάτες μας:

Προσφορά

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις τελευταίες προσφορές και τα τελευταία νέα στη βιομηχανία.

TOP