Η εταιρία μας

διαθέτει έμπειρα στελέχη

Η εταιρία μας διαθέτει έμπειρα στελέχη με μακρόχρονη προϋπηρεσία και εμπειρία στο χώρο της βιομηχανίας των τροφίμων και ειδικότερα στην βιομηχανική παραγωγή –μεταποίηση τροφίμων. Είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις-προτάσεις-ιδέες για σχεδιασμό, ανάπτυξη και υλοποίηση νέων προϊόντων σε τρόφιμα σύμφωνα με τα δικά σας πρότυπα, απαιτήσεις ή επιθυμίες. Διαθέτουμε και μπορούμε να αναπτύξουμε μια μεγάλη γκάμα συνταγών σε τρόφιμα όπως αλλαντικά, τυροκομικά προϊόντα, φιλέτα ψαριών, καπνιστά προϊόντα κρέατος και αλιευμάτων, ελιές, σάλτσες, αρωματικά ελαιόλαδα, πατέ ελιάς , λαχανικών κ.λπ. Είμαστε σε θέση να παρέχουμε τεχνογνωσία και συμβουλευτική υποστηρίξη στην ανάπτυξη νέων προϊόντων από την αρχική ιδέα έως την τελική συσκευασία του προϊόντος. Όλες οι συνταγές παρέχονται ποσοτικοποιημένες , ελεγμένες, και οι συνθέσεις τους σε πλήρη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις του Κώδικα Τροφίμων και Ποτών και των απαιτήσεων της Νομοθεσίας.

Οι interim managers παρέχουν καθορισμένες υπηρεσίες βάσει σύμβασης έργου. Οι υπηρεσίες interim management που προσφέρουμε στις επιχειρήσεις τροφίμων είναι πέρα και πάνω από ένα τυπικό έργο συμβουλευτικών υπηρεσιών.

  • Είναι συνεργασίες στις οποίες αναλαμβάνουμε την ευθύνη του λειτουργικού αποτελέσματος.
  • Είναι συνεργασίες που τα στελέχη της επιχείρησης και ο interim manager ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα κοινό στόχο καθορισμένο, μετρήσιμο και σημαντικό.

Το ζητούμενο από την επιχείρηση μπορεί να είναι η συμβολή στην αναδιοργάνωση ενός τμήματος, την ανάπτυξη ενός νέου προϊόντος, την επίβλεψη για το άνοιγμα μια νέας μονάδας παραγωγής, την οργάνωση ενός εργαστηρίου ελέγχου ποιότητας, την ανάληψη μόνιμου ρόλου στην συντήρηση ενός συστήματος ασφάλειας τροφίμων, την αξιολόγηση προμηθευτών, την επιθεώρηση υπεργολάβων ή / και franchisees, την διαχείριση παραπόνων πελατών, την οργάνωση και λειτουργία της ομάδας διαχείρισης διατροφικών κρίσεων, τον εντοπισμό εκπαιδευτικών αναγκών και την σύνταξη των ετήσιων εκπαιδευτικών προγραμμάτων, κτλ. Οι υπηρεσίες interim management είναι συνεργασίες που εκτός από συμβουλή και υποστήριξη του πελάτη, του κάνουμε και … πραγματική δουλειά!

Εμείς αναλαμβάνουμε ενεργό ρόλο στην επιχείρηση προσφέροντας λύσεις interim management και εσείς γλιτώνετε την φασαρία και το χρόνο της αναζήτησης νέου προσωπικού, γλιτώνετε τον χρόνο και το κόστος της αρχικής του εκπαίδευσης και προσαρμογής, απελευθερώνετε τα στελέχη κλειδιά σας από ‘’μη παραγωγικό’’ φόρτο εργασίας, απαλλάσσετε από την δέσμευση για μια μόνιμη πρόσληψη με αφορμή ένα έργο που θα ολοκληρωθεί σε μερικές εβδομάδες ή μήνες. Ο interim manager μπορεί να είναι μαζί σας 5 ημέρες ή 2/3 ημέρες την εβδομάδα, σε σημεία εντός Ελλάδας ή στο εξωτερικό. Οι λεπτομέρειες της συνεργασίας συζητούνται και οριστικοποιούνται εξ αρχής. Η αμοιβή συνήθως καθορίζεται ανά ανθρωποημέρα συν τα έξοδα μετάβασης και διαμονής του manager. Δεν είμαστε εταιρία παροχής – ενοικίασης προσωπικού, όμως ως επιστήμονες με πρακτική σκέψη και εμπειρία συνεργασίας με σειρά επιχειρήσεων μπορούμε να δώσουμε λύσεις interim management στους πελάτες μας.
Είμαστε στην διάθεσή σας να σχεδιάσουμε μαζί την συνεργασία interim management που θα σας λύσει τα χέρια και θα κάνει μια επιχειρηματική σκέψη σας να υλοποιηθεί πιο γρήγορα, με χαμηλότερο κόστος και χωρίς ρίσκο. Συνεργαζόμαστε με την διοίκηση, τα στελέχη και τα εμπλεκόμενα τμήματα της εταιρείας για να βρούμε την φόρμουλα που θα δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στις περιπτώσεις αυτές ισχύει η αρχή: όσο λιγότερους ίδιους πόρους αναλώσεις σε ένα έργο που μπορείς να έχεις εξωτερική βοήθεια, τόσο περισσότερους πόρους θα έχεις διαθέσιμους για έργα που δεν μπορείς να περιμένεις βοήθεια από πουθενά.

Προσφορά

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!

TOP